Presentació

El blog de la mirada utopista

Per què un blog? Perquè m’agrada escriure i m’agrada llegir. M’ajuda a reflexionar i a entendre el món que habito. I perquè m’agrada comunicar-me amb la gent i compartir experiències i coneixements. La meva mirada és utopista perquè crec que un món millor és possible i que només traçant utopies i creient en elles podrem aconseguir-lo. I la descripció del bloc és un bell vers de la cançó Utopia de Joan Manuel Serrat.

Qui sóc?

Com a bona autodidacta, ni mestra ni alumna. Llicenciada en Psicopedagogia per la UOC. Orientadora Educativa en diferents instituts d’educació secundària de Barcelona i cinturó industrial (2005-2015). Professora del Practicum de la llicenciatura de Psicopedagogia de la UOC (2003-2015). Professora del Màster de Formació del professorat de Secundària UOC-UPF  (2010-2015). L’any 2015 vaig acceptar la jubilació voluntària, però l’educació i la lluita per un món millor continuen estant en el meu focus d’interès.

Què vaig fer abans d’assolir el meu somni?

Doncs treballar-lo, posar-me en el camí d’assolir-lo. Activista des del franquisme. Mare jove de dos fills. Estudiant universitària a distància i tardana, quan la situació ho va permetre. Des de ben joveneta inicio la vida laboral: deu anys de treball en l’empresa privada. Vint-i-cinc en l’administració catalana. Més els deu que vaig somiar i que us explico en el paràgraf anterior. Mereixia la jubilació, oi?

Per què escric en dues llengües?

Hi ha temes que em surten en català i altres en castellà. Depèn de les vivències, de com les sento. La meva llengua materna és el castellà. La meva llengua adoptiva i la que he traspassat als meus fills, el català. Estimo i alterno amb facilitat les dues, amb tota la correcció de que sóc capaç, però sempre de forma millorable, perquè em considero aprenenta de tot.

Si vols contactar amb mi pots fer-ho al correu miradautopista@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada